Új látogatóknak

Miért használj NanoShine-t?

Alapjaiban változtatjuk meg a védelem fogalmát!

01.

Könnyű!

Könnyen felkenhető és tisztítható, még a nehezen elérhető helyeken is!

02.

Biztonságos!

A NanoShine nem fogja megzavarni a telefonod szenzorait!

03.

Jól néz ki!

A NanoShine nem fogja elrontani a telefonod esztétikáját

04.

Gazdaságos!

Egy csomag több készülékre is elegendő.

05.

Tisztán tart!

A hidrofób felületnek köszönhetően nem tud annyira megmaradni rajta a kosz.

06.

Véd!

A kristályszerkezetnek köszönhetően rendkívül kemény felületet képez.

Balázséknak is tetszett!

“Leteszteltünk egy folyadékot ami azt ígéri, hogy ha ezzel dörzsöljük át a telefonunkat, akkor nem fog karcolódni a kijelzője. És ugyan a törésmentességért nem vállalnak felelősséget, mi azt is megnéztük. Hát be kell vallani, ez bizony működik! Karcoltuk késsel, villával, ollóval és mindenhez odacsapkodtuk a ( működésképtelen) telefont, de kutya baja nem lett a kijelzőjének!” (REGGELI SHOW)

Így teszteltük Mi!

Büszkék vagyunk a nanoShine-ra, és mert ezerszám vásárolják az emberek, bizton állíthatjuk, hogy Te is kedvelni fogod. Próbáld ki, csatlakozz a nanoShine-t alkalmazók népes közösségéhez!

Így használd!

Olvasd el használati útmutatónkat lejjebb, vagy nézd meg erről készült a videónkat!

Használat

Győződj meg róla, hogy a telefon / eszköz, kihűlt, kikapcsolt állapotban van. Vizsgáld meg, hogy a készüléked kijelzőjén nincsen-e védőfólia, amennyiben van, távolítsd el.
Bontsd ki a nanoShine kijelzővédő folyadék külső csomagolását, és a benne található mikroszálas kendő egyik felével alaposan törölgesd át a kijelzőt, távolítsd el az összes szennyeződést, és zsírfoltot. (A mikroszálas kendő bármely felülete alkalmazható bármelyik fázisnál). Amennyiben egymás után több készüléket, üvegfelületet szándékozol bekenni a nanokristályos bevonattal, tisztítsd meg egymás után valamennyit.
Nyisd ki a belső zacskót, amiben található a nanoShine nanokristályos folyadékkal átitatott kendő. Ezzel a készülék méretétől függően 10-20 másodpercig gondosan vidd fel a bevonatot a kijelző felületére, majd a mikroszálas kendő másik felével még nedves állapotban, azonnal töröld át a kijelzőt, ezzel fixálod az üveg felületébe a nanoShine folyékony kijelzővédő kerámia kristályait. Végezd el a többi mobilnál is egymás után ezeket a műveleteket. Ugyan ezt az eljárást kell alkalmaznod a különféle készülékek (tablet-, laptop-, játékkonzol kijelzőjének, fényképezőgép lencséjének, szemüveg, stb.) bekenésére.
Ismételd meg az előbbi műveletet: Töröld át a készülék kijelzőjét előbb a nanokristályos folyadékkal átitatott, majd a mikroszálas kendővel.
A kijelző nanoShine folyékony kijelzővédővel való kezelése közben ne érj ujjaddal az üvegfelülethez!
A kezelés után 10-15 percig hagyd száradni. A maximális hatékonyságát 24 órán belül fejti ki, ezért azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint este, amikor már nincs szándékodban használni a készüléket, végezd el a fenti műveleteket. Tekintsd meg az eljárást az alábbi videónkon!