FOLYÉKONY KIJELZŐVÉDŐ-NANOSHINE, AMI ÚJ DIMENZIÓKAT NYIT A KIJELZŐVÉDELEMBEN!

Biztos mindenki találkozott már „Csodaszerekkel” és világot megváltó találmányokkal, amiket az esetek többségében csupán a cégek marketing csapata álmodott meg.

Most a piacon még kevésbé ismert folyékony kijelzővédővel ismerkedhetsz meg. Megtudhatod, hogyan és miként válik a folyékony kijelzővédő láthatatlan, extra erős, karcálló bevonattá.

Leszögezem, hogy igyekszem elkerülni a „parasztvakítást” és a szakmai félremagyarázást. Az itt leírtak mind ellenőrizhetőek, és CSAK tényeken alapulnak!

Először is egy kis tudományos ismeretterjesztés (de csak közérthetően)

Ahhoz hogy megértsük, miért, és hogyan is működik maga a termék, pár dolgot kell tisztáznunk:

  • Mi az a Nanotechnológia?
  • Kristályszerkezet
  • És végül hogy ez, hogy is jön a termékhez

Nanotechnológia:

Maga a nano a méter egy milliárdod részét jelentő mértékegység a nanotechnológia pedig az atomi, illetve molekuláris szinten építkező technológia. Nem történnek itt sem nagy csodák, csupán a mérettartomány elképesztő. Itt a vegyészek, mérnökök a molekulák vagy atomok alakját, kötését, formáját tervezik meg, és ezzel, új tulajdonságokkal vértezik fel az anyagot.

Kristályszerkezet:

A kristályok a világ legkeményebb anyagai közt vannak, de mégsem az őket alkotó atomok, vagy molekulák, hanem azok elrendezése adja az erejüket. Biztos mindenki emlékszik még az iskolából a fenti képen látható gyémánt és grafit példájára. Ugyan az-az anyag, de más elrendezésben, más kristályszerkezetben, ennek megfelelően eltérő keménységgel.

Hogy egyesül ez mind a nanoShine folyékony kijelzővédőben?

A csomagban található egy különleges folyadékkal átitatott papírkendő, ami oldott formában egy kristályosodó anyagot tartalmaz. Ez a különleges folyadék maga a folyékony kijelzővédő. Ahogy elpárolog az „oldószer” a visszamaradó kerámia kristály részecskék egymáshoz és a felülethez tapadva képeznek egy zafír keménységű és vegyileg is ellenálló bevonatot.

Mivel a bevonat rendkívül vékony így nem jelentkeznek azok a nem kívánt mellékhatások, mint a fóliáknál vagy a kiegészítő üveg védőrétegeknél. A bevonat közvetlenül a felületen képződik, és ahhoz kötődik, nem fog „buborékosodni”, illetve nem szorulhat szennyeződés sem, a védőréteg és a felület közé.

Most akkor, hogy is van ez?

Ez a készítmény törhetetlenné teszi a felületet?

A válasz az, hogy NEM teljesen. A felületen képződő réteg keményebb, karcállóbb lesz, mint az alatta található rugalmasabb üveg, de mivel vékony plusz bevonatról beszélünk, összességében egy fokozottabban törésálló kijelzőt kapunk.

A nanoShine folyékony kijelzővédő NEM csodaszer, de nagyon is hasznos és költséghatékony megoldás, ami önmagában, vagy más termékekkel kombinálva igen hathatós védelmet biztosít, és ezzel megőrzi féltett telefonod használati élményét, és lassítja annak amortizációját.

Vásárolj minimum 2 db nanoShinet és árengedményt adunk.

Tekintsd meg árainkat és kedvezményeinket.