Figyelmesen olvasd el a használati útmutatót!

A nanoShine kijelzővédő bevonat csomag tartalma:

 • 1 db Mikroszálas törlőkendő
 • 1 db nanoShine folyadékkal átitatott kendő
 • 1. lépés

  Győződj meg róla, hogy a telefon / eszköz, kihűlt, kikapcsolt állapotban van.

  Vizsgáld meg, hogy a készüléked kijelzőjén nincsen-e védőfólia, amennyiben van, távolítsd el.

 • 2. lépés

  Bontsd ki a nanoShine kijelzővédő folyadék külső csomagolását, és a benne található mikroszálas kendő egyik felével alaposan törölgesd át a kijelzőt, távolítsd el az összes szennyeződést, és zsírfoltot. (A mikroszálas kendő bármely felülete alkalmazható bármelyik fázisnál). Amennyiben egymás után több készüléket, üvegfelületet szándékozol bekenni a nanokristályos bevonattal, tisztítsd meg egymás után valamennyit.

 • 3. lépés

  Nyisd ki a belső zacskót, amiben található a nanoShine nanokristályos folyadékkal átitatott kendő. Ezzel a készülék méretétől függően 10-20 másodpercig gondosan vidd fel a bevonatot a kijelző felületére, majd a mikroszálas kendő másik felével még nedves állapotban, azonnal töröld át a kijelzőt, ezzel fixálod az üveg felületébe a nanoShine folyékony kijelzővédő kerámia kristályait. Végezd el a többi mobilnál is egymás után ezeket a műveleteket. Ugyan ezt az eljárást kell alkalmaznod a különféle készülékek (tablet-, laptop-, játékkonzol kijelzőjének, fényképezőgép lencséjének, szemüveg, stb.) bekenésére.

 • 4. lépés

  Ismételd meg az előbbi műveletet: Töröld át a készülék kijelzőjét előbb a nanokristályos folyadékkal átitatott, majd a mikroszálas kendővel.

  A kijelző nanoShine folyékony kijelzővédővel való kezelése közben ne érj ujjaddal az üvegfelülethez!

  A kezelés után 10-15 percig hagyd száradni. A maximális hatékonyságát 24 órán belül fejti ki, ezért azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint este, amikor már nincs szándékodban használni a készüléket, végezd el a fenti műveleteket.
  Tekintsd meg az eljárást az alábbi videónkon!

Tekintsd meg árainkat és kedvezményeinket.