Az USA után nálunk is betört a nanotechnológia a kijelzővédelembe és hódítja a kijelzővédő piacot!

A nanoShine mindent tud, mint amit a szinte mindenütt jelenévő nagy konkurenscég kijelzővédő folyadéka, de legalább 2 db. okostelefon védelme  9 990 Ft helyett, nálunk mindössze 6 000 Ft-ba kerül. És talán az sem véletlen, hogy még ha viszonylag kis vállalkozás is vagyunk, a mi termékünket mutatta be a Reggeli Show.

nanoShine kijelzővédőMi a nanoShine?

Nanokristályos kijelzővédő folyadék, amelyet egy vákuum zacskóban lezárt, nanoShine-nal átitatott papírkendővel kell felvinni a kijelző felületére. A kristályok kitöltik az üveg pórusait, és egy bizonyos száradási idő elteltével zafír, rubin keménységűvé, simábbá, így karcállóvá teszik a felületet.

Miért válaszd a nanoShine-t?

Mert a nanoShine a fóliákhoz képest teljesen más elveken alapuló védelmet biztosít, így alapjaiban változtatja meg a védelem fogalmát, ugyanis:

 • Könnyen felhelyezhető és tisztítható!
 • Nem zavarja meg a szenzorokat!
 • A fóliákkal ellentétben a teljes felületet védi(sarkok)!
 • Azok a részek is kezelhetőek vele, amiket a fóliák, tokok nem védenek ( pl. a mobil hátsó üvegfelülete, kameralencse)!
 • Csökkenti az ujjlenyomatok és szennyeződések megtapadását!
 • Nem rontja az esztétikai és komfortérzést!
 • A készítmény bármilyen üveg, vagy edzett üveg felületre felvihető!
 • Gazdaságos, egy csomag tartalma több készülék kezelésére is elegendő!
 • Megőrzi a készülék eredeti állapotát, ezért új készülék vásárlásánál a meglévő magasabb áron értékesíthető!nanoShine kijelzővédő
 • A rendkívül vékony rétegnek, bevonatnak köszönhetően teljesen láthatatlanul teszi a dolgát!

A nanoShine rendelkezik még egy olyan képességgel, amivel a fóliás megoldások nem, hiszen nem méretre szabott, használhatod bármilyen formájú vagy méretű üvegfelületen, a hatás ugyan az lesz!

nanoShine kijelzővédőSzéleskörű felhasználás

Miután lekezelted a telefonodat ne dobd el a terméket, hanem alkalmazd azt tableted, órád, szemüveged, vagy fényképezőgéped védelmére is, hisz ezek is ki vannak téve a mindennapi használat okozta károsodásoknak!

Egyszerű felvitel, gazdaságos megoldás!

Otthon, igen egyszerűen, Te magad is fel tudod vinni a nanoShine-t készülékeid kijelzőjének és szemüveged, vagy optikád üvegfelületére. Sőt, egy csomag tartalmával nem csak 1 db. , hanem egyidejűleg legalább 2 db. okostelefon kijelzőjét is le tudod kezelni.

Tekintsd meg árainkat és kedvezményeinket

KINEK AJÁNLOTT A NANOSHINE?

Bizonyára neked is kellemes érzést okozott, amikor az okostelefonod kijelzőjét először simítottad végig az ujjaddal. Bár nyilván szeretnéd megvédeni készülékedet a fizikai behatásoktól, de nem szeretnél lemondani erről, a selymes tapintás okozta érzésről.

De hogyan?

Három féle lehetőséged volt erre:

 • Tokban hordja a telefont:
 • Klasszikus fólia:
 • Üvegfólia:

A nanoShine miben változtat a felálláson?

Olyan egyszerű, mint az 1×1, így vidd fel a nanoShine-t a kijelződre

Egy kisgyermek is meg tudja csinálni. Házilagos bevonat készítés mérethatártól függetlenül. Nagyon fontos a Használati útmutató pontos betartása.. Kend fel a kijelzőre a nanoShine-t, hagyj neki kis száradási időt, és meglátod, teszi a dolgát, ahogy kell.

Kell-e iPhone 6, iPhone 6 Plus szériához kijelzővédő?

A youtube-ról töltöttük le az fenti videót, ami azt bizonyítja, hogy az iPhone 6 kijelzője meglehetősen sérülékeny plusz védelem nélkül.

NanoShine az Árukereső TOP 5 kijelzővédő listájának élén

nanoShine kijelzővédő

A nanoShine nem egy termék a sok közül, hanem olyan egyedülálló kijelzővédő, amely bizonyított, és amelyet partnereink, az ország legjelentősebb webáruházai, nagykereskedői forgalmaznak, de kapható a VODAFONE, és a MEDIA MARKT üzleteiben is.