Loading...

Nyitvatartás: 0-24 | info@nanoshine.hu

Logo

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK!

Mivel nanotechnológiáról beszélünk, ezért szabad szemmel nem látható a nanoShine, tehát olyan valójában, mintha nem is lenne rajta semmi.
Természetesen a nanotechnologiának köszönhetően sokkal kevésbé lesz ujjlenyomatos, és sokkal egyszerűbben tisztítható is egyben a kijelző. Elég hozza egy mikroszálas törlőkendő. A nanoShine teljes megszáradását követően – 12 órával a felvitele után – át lehet törölni nedves kendővel a kijelzőt, a víz nem oldja.
Simább, karcállóbb lesz az üvegfelület, nem romlik az az ujjleolvasás minősége.
Sajnos, ha nagyon karcos a kijelződ akkor semmi értelme használni, ellenben, ha kevés a karc rajta, és nem akarod, hogy tovább karcolódjon, arra jó a technológia
Amennyiben üveg és nem műanyag az óra lapja, akkor természetesen használhatod arra is.
Igen használható, sőt notebook képernyőjének, játékkonzol kijelzőjének, okosóra, fényképezőgép optikájának védelmére is.
Kerámia molekulák (nanotechnológiás eljárással) és kizárólagosan csak a gyártó által ismert összetevőjű, alkoholt is taratlmazó folyadék.
Felvitel után a nano képernyővédő kerámia molekulái kitöltik az üveg pórusait, és a folyékony összetevő megszáradása után a korábbinál keményebb, simább, láthatatlan védőréteget képez az üvegfelületen.
Karcálló, láthatatlan, nem képez plusz réteget, üveget tapintasz, nem műanyagfóliát, nincsenek légbuborékok, nincs mérethatár, antisztatikus és megőrzi az érintőkijelző érzékenységét, élességét, nem befolyásolja a fényáteresztést.
Ez a készüléked használatának gyakoriságától függ. A mi javaslatunk, hogy kb. 12-18 havonta ismételd meg a felvitelt.
Javasoljuk, hogy az összetevők miatt, kizárólag üveg felületen használd.
Ha úgy érzed, hogy egyre nehezebb a szennyeződések és ujjlenyomatok eltávolítása, használd újra. Amíg megfelelő a védelmi képessége egyszerűen eltávolíthatóak a zsír és az ujjlenyomatok a nanoShine-nal kezelt kijelzőről.
Nincs értelme eltávolítani, hiszen a nanoShine láthatatlan, és miközben megvédi az üvegfelületet,nem okoz semmilyen zavaró hatást.
Miután felvitted a felületre simább, finomabb, lágyabb tapintású lesz az üveg, továbbá megnöveli a víz és az üvegfelület közötti érintkezési szöget, így a víz, vagy zsír könnyedén “legördül” a kijelzőről.
Az átitatott kendő légmentesen lezárt zacskóban van, amely alkoholos nanotechnológiás folyadékkal van átitatva. A zacskó felbontása után kb. 10 perc elteltével az alkoholos folyadék elpárolog, a papírkendő kiszárad, használhatatlanná válik. Ezért a kijelzők bekenését 10 percen belül el kell végezni.