Bizonytalan vagy? Szakmai véleményre van szükséged? Nem találod az oldalunkon?

Az Te kényelmed érdekében összegyűjtöttük ügyfeleink leggyakrabban feltett kérdéseit, amellyel szeretnénk támogatni a döntésedet. Ha továbbra sem találtad meg a megoldást ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot most:
• info@nanoshine.hu

Mennyire vastag ez az anyag a kijelzőn? Vagy olyan, mintha nem is lenne rajta semmi?

Mivel nanotechnológiáról beszélünk, ezért szabad szemmel nem látható a nanoShine, tehát olyan valójában, mintha nem is lenne rajta semmi

Taszítja a port..stb, de főleg ujjlenyomat mennyire marad meg rajta? Z2-m van ha néha áttörlöm pl nedves kendővel az rontja a védelmet? Igazából ujjlenyomat.. Stb miatt kéne, nagyon koszolódik, de utálom a fóliákat.

Természetesen a nanotechnologiának köszönhetően sokkal kevésbé lesz ujjlenyomatos, és sokkal egyszerűbben tisztítható is egyben a kijelző. Elég hozza egy mikroszálas törlőkendő. A nanoShine teljes megszáradását követően – 12 órával a felvitele után – át lehet törölni nedves kendővel a kijelzőt, a víz nem oldja.

Az ujjlenyomat olvasót nem bántja?

Simább, karcállóbb lesz az üvegfelület, nem romlik az az ujjleolvasás minősége.

Note 3 s-pen használatát nem akadályozza?

Semmiben nem befolyásolja!

Samsung Galaxy Young készülékre, ami nagyon karcos, megoldható a technológia?

Sajnos, ha nagyon karcos a kijelződ akkor semmi értelme használni, ellenben, ha kevés a karc rajta, és nem akarod, hogy tovább karcolódjon, arra jó a technológia

Érdeklődnék, órára is lehet kérni? Mert most kaptam egyet és nem nagyon szeretném, hogy karcos lenne?

Amennyiben üveg és nem műanyag az óra lapja, akkor természetesen használhatod arra is

Használható a nanoshine az iPad-em kijelzőjének a védelmére is?

Igen használható, sőt notebook képernyőjének, játékkonzol kijelzőjének, okosóra, fényképezőgép optikájának védelmére is.

Szia tudnál nekem segíteni van egy sony xperia z1 típusú készülékem és nem kaptam rá védőfóliát szeretném megtudni hogy nektek van-e?

Az xperia z1 el az a baj, hogy gyárilag integrált műanyag fólia van a kijelzőn, ami arra hívatott, hogy megvédje, de ezzel szemben nagyon könnyen karcolódik,….ezt egyébként nem túl könnyen, de le lehet szedni ( szedetni ) és utána már használható lesz rá a nanoShine.

Tesomnak van iphone 4s-se, annak a hátuljára is jó? Mert nekem a 6-omon tökéletes.

A 4s-t tudod hátul is kenni, mert üveg

Ez hasonlóan erős védelmet nyújt karcok ellen, mint pl. egy üvegfólia? Illetve a hátlapom is le lehet vele kezelni, Sony xperia z ultra?

A karcok ellen ugyanolyan védelmet biztosít, azzal az előnnyel, hogy láthatatlan. A kijelző GGlass 3-as, és amennyiben hasonlóan a Z3-hoz, a hátlapot is azzal látták el, akkor természetesen a hátlapon is tudod használni a nanoShine-t

Mi az összetevője a nanoShine kijelzővédő bevonatnak?

Kerámia molekulák (nanotechnológiás eljárással) és kizárólagosan csak a gyártó által ismert összetevőjű, alkoholt is taratlmazó folyadék.

Hogyan védi a nanoShine kijelzővédő bevonat a kijelzőt?

Felvitel után a nano képernyővédő kerámia molekulái kitöltik az üveg pórusait, és a folyékony összetevő megszáradása után a korábbinál keményebb, simább, láthatatlan védőréteget képez az üvegfelületen. További fontos részleteket megimerhetsz a Termékismertetőoldalunkon.

Mi az előnye a tradicionális kijelzővédő fóliával szemben?

Karcálló, láthatatlan, nem képez plusz réteget, üveget tapintasz, nem műanyagfóliát, nincsenek légbuborékok, nincs mérethatár, antisztatikus és megőrzi az érintőkijelző érzékenységét, élességét, nem befolyásolja a fényáteresztést.

Hány darab eszközre lehet felhasználni a nanoShine kijelzővédő bevonatot?

2-3 okostelefonra (mérettől függően)

Üveg felületen, mennyi ideig tart a hatása?

Ez a készüléked használatának gyakoriságától függ. A mi javaslatunk, hogy kb. 6 havonta ismételd meg a felvitelt.

A nanoShine kijelzővédő bevonat használható más felületeken is?

Javasoljuk, hogy az összetevők miatt, kizárólag üveg felületen használd.

Honnan tudom meg, hogy érdemes újra használnom a nanoShine kijelzővédőt?

Ha úgy érzed, hogy egyre nehezebb a szennyeződések és ujjlenyomatok eltávolítása,
használd újra. Amíg megfelelő a védelmi képessége egyszerűen eltávolíthatóak a zsír és az ujjlenyomatok a nanoShine-nal kezelt kijelzőről.

Mit tegyek, ha el akarom távolítani az üvegfelületről a nanoShine kijelzővédőt?

Nincs értelme eltávolítani, hiszen a nanoShine láthatatlan, és miközben megvédi az üvegfelületet,nem okoz semmilyen zavaró hatást

Milyen különbség érzékelhető miután felvittem a nanoShine kijelzővédőt? Mit jelent a cseppmentesség?

Miután felvitted a felületre simább, finomabb, lágyabb tapintású lesz az üveg, továbbá megnöveli a víz és az üvegfelület közötti érintkezési szöget, így a víz, vagy zsír könnyedén “legördül” a kijelzőről.

Felbontás után mennyi ideig használható a nanoShine-nal átitatott kendő?

Az átitatott kendő légmentesen lezárt zacskóban van, amely alkoholos nanotechnológiás folyadékkal van átitatva. A zacskó felbontása után kb. 10 perc elteltével az alkoholos folyadék elpárolog, a papírkendő kiszárad, használhatatlanná válik. Ezért a kijelzők bekenését 10 percen belül el kell végezni.

Nekem Samsung galaxy S6-om van, és ha jól tudom, a kijelzője nem karcolódik?

GG 4 mutatói a 3 hoz képest a törékenység terén lettek jobbak, de a karcolásoknak éppen úgy nem áll ellen, mint elődje, különben nem gyártanának hozzá (is) fóliát…

Felkeltettük az érdeklődésedet? Van további kérdésed?