Loading...

Nyitvatartás: 0-24 | info@nanoshine.hu

Logo

NanoShine Car

NanoShine Car

24.990 Ft.

Car termékünk kifejezetten a gépjárművek védelmére lett kifejlesztve. Láthatatlan védelmet nyújt.

Leírás


Azonnali és hosszantartó védelem minimum 2 éven (2 rétegben) keresztül. Nagyon egyszerű és gyors használat. Mélyebb, élénk tónusú színek a kezelt felületnél. Biztonságos és könnyen alkalmazható. Kiváló penetrációs képessége miatt a felület alatti anyagrészek védelme is biztosított.
A kezelt anyag új állaga tartósan konzerválódik. A tisztítás gyakoriságát jelentősen csökkenti. Véd az UV-sugárzástól, megakadályoz minden elváltozást az anyag színében. Véd a savas esőtől, kemikáliáktól és a természetes szennyeződésektől. Csökkenti a tisztítás gyakoriságát, ráfordított idő és energia igényét. Biológiailag lebomló. Antisztatikus, szennyeződésgátló és ujjlenyomatmentes felületet eredményez. Ellenállóvá teszi a felületet az olaj és zsírszennyeződésekkel szemben
Antigraffiti hatás. Víz hatására a felület öntisztuló mechanizmust épít ki. Ellenállóvá teszi a felületet a karcolások (akár 9H-12H), kisebb felületi sérülésekkel szemben. Környezetbarát, nem éghető, nem hagy maradványokat, 100%-ban színtelen, szagtalan.