Loading...

Nyitvatartás: 0-24 | info@nanoshine.hu

Logo

Szállítás és fizetés

NanoShine

Szállítás és fizetés

Kiszállítás Magyarországon.

A megrendelt árut két szerződött partnerünk, a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft., vagy a Magyar Posta Logisztika (MPL) szállítja ki a címzettnek. A MOP Kft. a megrendelés dátumát követő munkanapon adja át a csomagot a két cég valamelyikének. Jelenleg az MPL a fő szállítónk.

GLS kiszállítási eljárása:

A csomag feladásakor a GLS e-mailben és SMS-ben értesíti a címzettet, hogy a feladást követő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

MPL kiszállítási eljárása:

A csomagok a feladástól számított 2 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. A házhozszállítás munkanapokon 8:00-17:00 között történik. Ha a címzett, vagy megbízottja ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, akkor célszerű a szállítási címnek mondjuk a munkahelyet megadni. A küldemény átvételének napján az MPL elektronikus előrejelzést küld SMS-ben a küldemény paramétereiről: ki adta fel, mikor, milyen típusú a küldemény, mennyi az (esetleges) árufizetés összege. Az MPL a küldeményt két alkalommal próbálja kézbesíteni a címzett részére. Ha az 1. kézbesítés sikertelen volt, a futár értesítőt hagy hátra. Ha a címiraton látható a címzett telefonszáma, a futár egyeztet az újabb kézbesítés helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Amennyiben a Magyar Posta kézbesítése háznál meghiúsul, akkor a csomagot a Magyar Posta 10 munkanapig őrzi, és az értesítőn feltüntetett Postahivatalban vehető át! Lehetőség van többlet költség nélkül Posta pontra kérni a küldeményt. A rendelési adatok megadásánál kell kiválasztani a megfelelő Posta pontot.

Szállítási díj:

Jelenleg Magyarország egész területén ingyenes!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Utánvét (Készpénz):
Fizetni a futárnak kell a csomag átvétele után készpénzben.

Előreutalás:

Fizetés Magyarországon előreutalással. Fizetési lehetőség: Pay Pal, vagy közvetlenül MOP Kft. bankszámlájára utalás, Számlaszám: 10201006-50160295-00000000 Mindkét esetben az átutalt összeg megérkezéséről, a csomag feladásáról, kézhezvételének várható időpontjáról a MOP Kft. e-mail értesítést küld a megrendelőnek.
Kiszállítás Európa más országaiba.. Jelenleg csak a MOP Kf. számlájára történő előzetes átutalással tudjuk a megrendelt árut kiszállítani. A részleteket a megrendelés beérkezését követően e-mailen, telefonon egyeztetjük

NanoSHine garancia