Loading...

Nyitvatartás: 0-24 | info@nanoshine.hu

Logo

GARANCIA

NanoShine

Garancia

A nanoShine révén olyan nanokristályos bevonatot képezhetünk üvegfelületeken, amely jelentősen megnöveli az üvegfelület karcállóságát. Megvédi az üvegfelületet a karcoló anyagokkal történő véletlen érintkezés során keletkező károkkal szemben.


Bár a weblapunkon megjelenő videó bemutatja, hogy a nanoShine bevonat akár extra karcolásoknak is ellenáll, mégsem javasoljuk ennek kipróbálását!


A Nano Corner Kft. kellékszavatossági felelősségére a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény 305. §-től a 311/A. §-ok, valamint a 49/2003 (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadók.


A Nano Corner Kft. a jogszabály által előírt kellékszavatossági kötelezettségen felül, külön jótállást (garanciát) a termékre nem vállal. A nanoShine bevonat kizárólag véletlenszerűen bekövetkezett – behatásokkal szemben nyújt általában védelmet, ezért a Nano Corner Kft. a Ptk. 305/A. § (1) bek. alapján – NEM szavatolja az ezen kívüli behatásokkal kapcsolatban a termék ellenállóságát, vagyis a nanoShine nanotechnológiás bevonatra vonatkozó szavatosság korlátozott.


A Nano Corner Kft. nem tudja szavatolni, hogy a nanoShine bevonat ellenáll csiszoló anyagokkal, vagy homokszemcsékkel történő szándékos, vagy véletlen érintkezés eredményeként keletkező karcolásoknak, sérüléseknek! Nem érvényesíthető tehát a szavatossági igény, és nem vállalunk felelősséget a nanoShine bevonatra, amennyiben nem a használati utasítás szerint alkalmazzák, az üvegfelületet nem rendeltetésszerűen használják.