Loading...

Nyitvatartás: 0-24 | info@nanoshine.hu

Logo

ÁSZF

NanoShine

ÁSZF

A nanoshine.hu böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül. A Rendeléseket elektronikusan eltároljuk, és rendelés azonosító sorszámmal visszakereshető!
A szerződés nyelve magyar.
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!
Az elírás jogát fenntartjuk!
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház nanoShine kijelző-, szemüveg-, optikavédő bevonatot forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.
A megjelenített termékek online rendelhetőek meg.
Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.


Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el a nanoshine.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a nanoshine.hu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

Reklamáció

A Szállító igyekszik kifogástalan árut szállítani a Vevőnek. Abban az esetben, ha a Vevőnek kifogása lenne a termékkel kapcsolatban, reklamációt a vásárlás számlával való igazolása mellett fogadunk el, és árucserével, illetve kölcsönös megegyezéssel igyekszünk a reklamációt orvosolni. Az eladó jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


Elállás joga

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje. A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a MOP Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli. Csak sérülésmentes terméket áll módunkban visszavenni. Sérült csomagolás esetén 30% értékcsökkenéssel kell számolni.


Elállási jog gyakorlásának menete

Postai levél útján történő elállásra van jelenleg lehetőség, a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 naptári nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő 14 napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.


Hírlevél

Regisztrációt követően, automatikusan felkerül a levelezőlistára, amiről bármikor töröltetheti magát az info@nanoshine.hu címen!

NanoSHine garancia