Loading...

Nyitvatartás: 0-24 | info@nanoshine.hu

Logo

ADATVÉDELEM

NanoShine

ADATVÉDELEM

A webáruház használata során rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, a szerződésben foglaltak későbbi bizonyítása és érvényesítése érdekében, az adatvédelmi törvénynek megfelelően tároljuk. Harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés nem teljesíthető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy mindenkori hírlevelünket a rögzített elérhetőségeken eljutassa ügyfeleihez. Amennyiben nem kívánják megkapni rendszeres hírlevelünket, azt bármikor lemondhatják a hírlevélben jelzett módon!
A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül. A Rendeléseket elektronikusan eltároljuk, és rendelés azonosító sorszámmal visszakereshető!

Adatmentési szolgáltatásának keretein belül – a szolgáltatás megrendelésével egyben – ügyfelünk hozzájárul, hogy cégünk a lementett adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezelje és tárolja. A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül. Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti.


CÉGINFORMÁCIÓ:


Webáruház üzemeltetője: Nano Corner Kft.
Székhely: 1068 Budapest, Király utca 80. fszt. 11.
Cégjegyzékszám: 13-09-198156
Adószám: 26263513-2-13
E-mail cím: info@nanoshine.hu
NanoSHine garancia